Naši sajmovi

 

Katarinski sajam
Najpoznatiji, od četiri sajma koja se održavaju u Slavonskom Brodu, jest upravo Katarinski sajam čija organizacija datira iz vremena kada je Slavonski Brod bio pod imenom Brod na Savi. U prošlosti je Katarinski sajam bio jedinstvana prilika pripreme za nadolazeću zimu. No i danas, uoči sv. Katarine, Brođani i mnogi drugi ljudi iz bliže i šire okolice, imaju priliku predstaviti svoje proizvode, umijeća, razviti nova poznanstva te kao i sama poanta Katarinskog sajma, a to je podupiranje razvoja obrtništva, malog i srednjeg poduzetništva, biti dio jedne tradicije koja se nastavlja i razvija.

Dječji sajam

 

Gradska manifestacija namijenjena najmlađima i njihovim roditeljima. Zajedno mogu uživati u zabavnom sadržaju, edukativnom programu te raznovrsnoj ponudi mnogobrojnih izlagača dječje opreme i igračaka.

Božićni sajam
Svake godine u vrijeme Došašća na glavnom gradskom održava se Božićni sajam, odnosno Božićna bajka Slavonskog Broda. Svi posjetitelji imaju priliku uživati u predblaganskom i blagdanskom programu te posjetiti razne štandove na kojima izlagači prigodnog božićnog asortima predstavljau svoje proizvode. Uz program i ponudu, tu je i neizostavno klizalište za sve uzraste.

Galerija slika

 

KONTAKT

mail: sajmovi.sb@brod-turist.hr
kontakt broj: 097/6921346

Opći uvjeti

Tvrtka

 

 

Ulica Stjepana pl. Horvata 2

35000 Slavonski Brod

 

Most Wanted Ruah Design