O nama

 

 

„Brod-turist“ d.o.o nalazi se na Trgu pobjede br. 30 u samom centru grada i idealno je mjesto na kojem možete pronaći izvorne hrvatske, slavonske i brodske suvenire, saznati sve o turističkim atrakcijama grada i gradskim događanjima ili pak koristiti usluge mjenjačnice.

U našoj suvenirnici možete pronaći bogat i raznolik opus unikatnih i rukom izrađenih suvenira proizvedenih tradicionalnim tehnikama karakterističnim za slavonski kraj. Prepoznajemo vrijednost i kvalitetu hrvatskih proizvoda i ponosni smo na naše partnere koji za izradu suvenira koriste domaće proizvode i materijale.

Ljubazno osoblje pobrinut će se da Vaš posjet „Brod-turistu“ bude ugodno i zanimljivo iskustvo, a korištenje naših usluga pravi doživljaj. Redovito pratimo gradska događanja i ako su Vam potrebne informacije o tekućim ili nadolazećim manifestacijama ili događanjima pozivamo Vas da nas posjetite.

Vjerujemo kako ćete svojim odabirom imati prilike saznati koliko ste nam važni.

Povijest „Brod-turista“

„Brod-turist“ d.o.o. osnovan je na inicijativu Turističke zajednice grada Slavonskog Broda 1995. godine. Po preporuci Glavnog ureda, a temeljem odluke Turističkog vijeća, Turistička zajednica se 2008. godine odriče osnivačkog udjela u temeljnom kapitalu „Brod-turista“ u korist Grada. Društvo danas vrši djelatnosti koje se odnose na promicanje turističko-informativne djelatnosti, prodaju suvenira s lokalnim obilježjima i prihvat organiziranih turističkih grupa, ujedno „Brod-turist“ djeluje i kao mjenjačnica te obnaša i koordinira službu turističkih vodiča grada Slavonskog Broda.

 

Djelatnosti kojima se bavimo

– prodaja suvenira

– mjenjačnica

– organiziranje ljetovanja u Starom Gradu na otoku Hvaru

– promicanje turističko-informativne djelatnosti

– organiziranje sajmova

–  upravljanje ljetovanja u Kampu Korčula

– upravljanje ugostiteljskim objektima

 

Opći uvjeti

Tvrtka

 

 

Ulica Stjepana pl. Horvata 2

35000 Slavonski Brod

Radno vrijeme:

pon-pet: 8:00+17:00

sub: 8:00-12:00

nedjeljom: ne radimo

Najtraženiji Ruah dizajn